Λίγα Λόγια

Λίγα Λόγια

Ένα ταξίδι,  η κάθε συμβουλευτική συνεδρία

Είναι μια εσφαλμένη αντίληψη ότι οι άνθρωποι που ζητούν ψυχολογική βοήθεια είναι «άρρωστοι», καθώς στην πραγματικότητα πρόκειται για απλούς ανθρώπους που αγωνίζονται με καθημερινά ζητήματα ζωής.

Μπορείτε να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια και στήριξη για πολλούς λόγους. Ίσως αντιμετωπίζετε αλλαγές στη ζωή σας, ένα διαζύγιο, ζητήματα σχέσεων ή χρειάζεστε βοήθεια στην κατανόηση και τη διαχείριση των θεμάτων ψυχικής υγείας, όπως το άγχος ή η κατάθλιψη.
Δεν έχει σημασία τι σας οδηγεί στο να αναζητήσετε συμβουλευτική στήριξη. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος άλλωστε για να παραδεχτεί κανείς ότι χρειάζεται βοήθεια, θάρρος προς ένα νέο όραμα, μακριά από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος, με έγνοια την αυτο-ανάπτυξη, την βελτίωση των σχέσεων και τη μείωση της συναισθηματικής δυστυχίας.

Η συμβουλευτική δίνει τη δυνατότητα, προσφέροντας ένα ασφαλές και εμπιστευτικό περιβάλλον να μιλήσετε για θέματα που σας αφορούν, να εξερευνήσετε τις δυνατότητές σας και να φωτίσετε την δική σας κατανόηση των όσων συμβαίνουν στη ζωή σας. Ένα ταξίδι, μια συνάντηση η κάθε συμβουλευτική συνεδρία, όπου μιλάτε όπως δεν θα μπορούσατε να μιλήσετε σε φίλους και γνωστούς. Μια ευκαιρία να δώσετε χώρο και χρόνο στην δική σας ματιά και σκέψη, να κατανοήσετε καλύτερα τους άλλους ανθρώπους και πώς ερμηνεύετε τις δικές τους συμπεριφορές. Μια ευκαιρία να δώσετε χώρο και χρόνο στα δύσκολα συναισθήματα, να απενοχοποιήσετε την ανάγκη στήριξης και βοήθειας και να νοηματοδοτήσετε τα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας, με ένα τρόπο που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και απαντά στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας.